Ποιοι Είμαστε

Η Ιστορία μας

Η Χρυσόμυγα δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει χειροποίητα κοσμήματα τα οποία είναι κομψά, διακριτικά και ταυτόχρονα χαρίζουν λάμψη σε οποίον τα φοράει.

Η Ιφιγένεια, δημιουργός και εμπνευστής της Χρυσόμυγας, βρίσκεται χρόνια στο χώρο του κοσμήματος καθώς προέρχεται από οικογένεια χρυσοχόων.
Η ίδια από πολύ μικρή άρχισε να δουλεύει το κόσμημα, αρχικά ερασιτεχνικά, σχεδιάζοντας και δημιουργώντας κοσμήματα τα οποία δεν υπήρχαν στην αγορά για τον εαυτό της αλλά και της φίλες της.

Έτσι σιγά σιγά οι ιδέες της κατά αυτό το τρόπο άρχισαν να αποκτούν οντότητα. Στη συνέχεια μεγαλώνοντας αποφάσισε να διδαχθεί την τέχνη του κοσμήματος και όχι μόνο μέσα από σχολές και σεμινάρια αποκτώντας έτσι μια ολοκληρωμένη γνώση γύρο από το κόσμημα, τη διακόσμηση και τα εικαστικά γενικότερα. Τα υλικά που επιλέγει για τη δημιουργία των κοσμημάτων της είναι κύριος το ασήμι, ο χρυσός, πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι. Στόχος της σε κάθε δημιουργία αποτελεί η μοναδικότητα της κάθε γυναίκας να αποτυπώνεται σε ένα εξίσου μοναδικό κόσμημα. Η ίδια θεωρεί πως κάθε γυναικά είναι ξεχωριστή έτσι λοιπόν θέλει τα κοσμήματα που δημιουργεί να απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που ψάχνει ένα κόσμημα που θα την αντιπροσωπεύει και ταυτόχρονα θα την κάνει να ξεχωρίζει. Είναι γεγονός όμως πως ένα ωραίο κόσμημα πλέον δεν απευθύνεται μόνο σε γυναίκες. Δικαίωμα στο κόσμημα έχουν και οι άνδρες. Έτσι έχοντας γνώμονα αυτό η Ιφιγένεια έχει δημιουργήσει και μία σειρά κοσμημάτων η οποία δεν απευθύνεται αποκλειστικά μόνο σε γυναίκες.

Δεξιοτεχνία
Κάθε δημιουργία είναι μοναδική φτιαγμένη με μεράκι και φαντασία από την Ιφιγένεια.
Υλικά
Ασήμι, χρυσός, πολύτιμοι & ημιπολύτιμοι λίθοι είναι τα κύρια υλικά μας.
Ποιότητα
Σαν τις αναμνήσεις, έτσι και τα κοσμήματά μας θα συνοδεύουν για μια ζωή.
Χορηγίες
Υπερήφανοι υποστηρικτές του Hydra’s Trail Event 2018.

Τι φτιάχνουμε

Στη χρυσόμυγα μπορεί κανείς να βρει, πέρα από το κόσμημα που αποτελεί το κύριο στοιχείο δημιουργίας, εικαστικά είδη διακόσμησης φτιαγμένα και αυτά χειροποίητα καθώς επίσης παρέχεται και η δυνατότητα costume made παραγγελίας επικοινωνώντας προσωπικά με τη Ιφιγένεια η οποία λατρεύει να μετατρέπει τις ιδέες σας σε δημιουργία.